Mandje

0 product(en)  |  € 0,00 Totaal

Naar uw winkelwagen »

Kies uw merk

Bestelinfo

U heeft de mogelijkheid om standaard kabel lengtes te bestellen ( zie kabel bestellen) . 

Onze extra service is om uw kabel op de door u gewenste lengte te laten maken. De prijs vanaf 1 meter is € 160,00 excl. btw oplopend met € 5,00 per meter. Indien u hiervoor kiest, kunt u  via het contactformulier contact met ons op te nemen.

Indien u twijfelt welke kabel u nodig heeft voor uw auto, of als uw auto er niet bijstaat. Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 
Als u uw bestelling heeft ingevoerd en wij uw betaling via iDEAL hebben ontvangen, zullen wij uw pakket aanbieden bij PostNL.
Wij mailen u het trackingnr. van uw pakket zodat u uw pakket kunt volgen via Track&Trace.

Het is ook mogelijk uw pakket bij ons op te halen.

Levertermijn:
Na ontvangst van uw betaling binnen 1-2 werkdagen. ( let op PostNL. levert niet meer op maandag af.)

Betaling:
Via iDEAL. Indien u niet via de site uw bestelling plaatst kunt u er ook voor kiezen om te betalen per bankoverschrijving of contant bij ophalen.

Verzendkosten
Al onze prijzen zijn excl. 21% BTW.
Binnen Nederland geen verzendkosten.

Retour zenden
Indien u een probleem heeft met uw bestelling dan moet u binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling melden.
Voor alle vormen van retourneren moet u zelf zorgdragen voor de verzendkosten van het retour sturen. Wij adviseren u een retourzending altijd met een minimale pakketzegel (6,75 PostNL.) te versturen, zodat u een bewijs van verzending heeft. Het retour zenden van de goederen is altijd op uw risico. Bij het zoekraken van retour gezonden bestellingen of niet aangekomen, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.
Bij het retour zenden van uw bestelling dient u de originele factuur bijvoegen.

Melden van retourneren/ omruilen.
Indien u een kabel retour wilt sturen, moet u dit eerst melden per mail: info@evcompany.eu, onder vermelding van uw naam/ adres/ telefoonnummer / factuurnummer met daarbij de reden. In geval van een gebrek of een omruiling, zullen wij hiervoor individueel een passende oplossing zoeken.

Zichttermijn
U heeft een bedenktijd van 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. In deze periode kunt u de koopovereenkomst zonder opgaaf van reden ontbinden. U hoeft alleen de kosten voor het retour sturen te betalen ( zie retourneren) dit is echter niet van toepassing op op maat gemaakte kabels en als de kabel is beschadigd door gebruik.
Bij het bestellen van de verkeerde kabel neemt u eerst contact met ons op via info@evcompany.eu.